kalan saglar senin olsun 

kapat
  1. emre aydın 'ın 10 eylülde çıkacak olan afili yalnızlık albümünden 7.şarkı

Kabul ettim hata bende , gelme üstüme
    Öldüm zaten kaç gün önce
    Aynı anda susunca , aynı anda konuştuk
    Duymazdan geldiysek bile
    Kabul ettim hata bende , ben gördüm önce
    Öldün zaten kaç gün önce

Tamam yeter herşey istediğin gibi olsun
    Tamam ben zaten öldüm , kalan sağlar senin olsun ...

Ne aşk var , ne mutlu sonlar
    Dört duvar yalnızlık var
    Gücün yetmez kaçmaya
    Hapsolursun yalnızlığa

Buz gibi yalnızlık var
    Gücün yetmez ısınmaya
    Hapsolunca yalnızlığa

Kabul ettim hata bende , gelme üstüme
    Öldüm zaten kaç gün önce
    Aynalarla avunma , göstermezler içini
    Hiç çekinme tanı kendini
    Tek kişilik eşyalar , küçük küçük bavullar
    Hikayenden arda kalan

Tamam yeter herşey istediğin gibi olsun
    Tamam ben zaten öldüm , kalan sağlar senin olsun ...

Dört duvar yalnızlık var
    Gücün yetmez kaçmaya
    Hapsolursun yalnızlığa

Buz gibi yalnızlık var
    Gücün yetmez ısınmaya
    Hapsolunca yalnızlığa
    #697183 (ya cok aciyo ama ya, 05.10.2006 20:58)
  2. emre aydin'in afili yalnizlik albümünde bulunan muhtesem sarkilardan sadece bir tanesi.
    #810513 (KoPuSh, 03.11.2006 22:42)
  3. "kabul ettim, hata bende" diye girerken nedense emre aydin'ın sesini aşırı derecede harun tekin'in sesine benzetmeme sebep olmuş müthiş sözlere sahip parça, ayrıca yormuyor da dinleyeni. bi de dinleyen, kendi yanlızlığını buluyor bu parçada, amacına ulaşmış sanki..
    #935128 (PurpLeDreaMz, 01.12.2006 17:28)
  4. bugece emre aydın ın beyaz show da canlı söylemesini dilediğim kanımca albümün en sağlam 3 şarkısından(kim dokunduysa,git) biri.
    #935136 (phoibos apollon, 01.12.2006 17:31)
  5. "kabul ettim hata bende, gelme üstüme öldüm zaten kac gün önce..."
    #936675 (KoPuSh, 01.12.2006 22:42)
  6. Aynalarla avunma , göstermezler içini
    Hiç çekinme tanı kendini

bazı "küçük dağları ben yarattım" havasındaki insanlara en güzel ayarlardan birini vermiş olan bu cümleyi bünyesinde barındıran güzel bir emre aydin çalışması.
    #1625307 (grand ekinoks, 09.05.2007 17:59)
  7. "ne a$k var, ne mutlu sonlar
    dort duvar yalnizlik var
    gucun yetmez kacmaya
    hapsolursun yalnizliga"

hangi halet-i ruhiye icinde yazilmi$ gercekten merak ediyorum. muthi$ bir $arki. her dizesi ayri bir hikaye...
    #1940016 (iktidarsiz tecavuzcu, 15.07.2007 17:34)
  8. emre aydının şahane sesiyle hayat bulmuş şarkı sözü .
    #1940075 (freedom, 15.07.2007 17:44)
  9. hiç bir zaman yüksek sesle söyleyemediklerinden.
    #2005877 (tatlı su levregi, 25.07.2007 11:34)
  10. emreaydin. org'a göre albümün en az beğenilen şarkısı.
    #2117750 (snmat tablet, 12.08.2007 13:28)
  11. eğer yeni bir ilişkiye başlama hevesindeyken ve her şey tam yoluna girdi diye düşünürken anlamadığınız bir şekilde başlamadan bittiyse hayalleriniz bu şarkı sizi anlatır. iki sevgili ayrılmalarından sonra tekrar bu konuşmayı yapıyormuş gibidir şarkı. çocuk başlar kabul ettim hata bende benim de canım yanıyor ama böyle oldu bilmiyorum diye devam eder.
    #2432207 (mersa, 05.10.2007 21:50)
  12. kanımca ve gulumse simdi, kim dokunduysa ona git gibi parçalardan çok daha iyi bir parça olan emre aydin çalışması.
    #2718978 (grand ekinoks, 20.12.2007 06:08)
  13. emre aydin 'nın piyasa olmamasını ümit ettiğim muhteşem şarkısı.

"Tamam yeter herşey istediğin gibi olsun
    Tamam ben zaten öldüm , kalan sağlar senin olsun ..."
    #2869004 (kelime oyuncusu, 20.01.2008 18:57)
  14. emre aydın a olan tiksintimi 4 dakika 34 saniyede silip süpürmüş şarkı bu. *
    #3634044 (uretim cini, 07.07.2008 21:34)
  15. fikrimce emre aydın ın en güzel şarkısıdır.
    #3852734 (sprnova, 22.08.2008 02:38)

© 2008 - uludağ sözlük

kalan saglar senin olsun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kalan saglar senin olsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kalan saglar senin olsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yazarlarin taze moderatorlerden cektikleri » sozlugun server yenilemesi » hatirla sevgili » fenerbahce galatasaray kardesligi » aktutun saldirisi 16 gun onceden biliniyordu » en kibar minibus soforu » cunku esegin zikinden dolayi » zilgit » the prestige » koordinat » hayata dair ic burkan detaylar » catch and release » klojen » melih gokcek » pile » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ya simdi konusun ya da sonsuza kadar susun » turbanlilara bok atma hevesi » penguen » turkiye sartlarinda unlu olmak » winuae » texas holdem zirvesi » cok cirkin bir o kadar da mal olmak » sansar salvo » ozer hurmaci » cocuklar duymasin in yeniden cekilmesi » sabri ugan » hicbise » little miss sunshine » command and conquer red alert 3 » devletin iskencede olumu kabul etmesi