kalan saglar bizimdir 

kapat

1. kalan sağ sayısıyla mutlu olabilen, optimistliğin dibine vurmuş kişinin söylemi.
    #36390 (cikarinbeniburdan, 25.01.2006 01:44)
  2. (bkz: zararın neresinden dönersen kardır) mantığı ile hareket edilirse kalan ve bizim olan sağların sayısının dahada fazla olabileceği durum.
    #36391 (sıçtırtma lamasına, 25.01.2006 01:46)
  3. başına getirilen "giden giden" kalıbıyla beraber güzel bir ikili oluşturan cümle. içerik olarak koruma, kollama, bağrına basma, sahiplenme anlayışı ön plandadır.
    #920817 (july4th, 28.11.2006 12:51)
  4. giden gitmiştir gittiği an da bitmiştir, kalan sağlar bizim olsun gidenler gider denmiş de olabilir... hatta, gidene boşver gelene hoşgeldin de... buna birde gelen ağam giden paşam ı ekleyebiliriz sanırım.
    #2358662 (Isinla beni scotty, 22.09.2007 02:59)
  5. (bkz: dadaloğlu)*
    #3301589 (venividivici, 21.04.2008 22:55)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kalan saglar bizimdir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kalan saglar bizimdir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kalan saglar bizimdir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kalan saglar bizimdir. Copyrights of the articles are belong to their authors.