kalafat 

kapat
  1. Geminin kaplama tahtaları arasını üstüpü ile doldurup ziftleyerek su geçirmez duruma getirme işi.
    2.Aşağısı dar,yukarısı geniş bir çeşit yeniçeri başlığı.
    3.Osmanlı imparatorluğu'nda vezir veya yüksek mevkide devlet adamlarının giydikleri bir başlık.
    4.Onarma,tamir etme.
    5.Bıçak.
    #129121 (italiano, 24.03.2006 12:04)
  2. sokak ağzı ile kalafat - penis ile esit'tir...
    -sen benim kalafati bi görsen gibi diyaloglar olusmaktadir.
    bu diyaloglar genelde beyinin gelismemesi ile dogru orantilidir.
    #585559 (LocK, 28.08.2006 19:40)
  3. (bkz: savaş kalafat)
    (bkz: malafat)
    #585563 (Gerko, 28.08.2006 19:40)
  4. (bkz: babafingo)
    #3101337 (damat hobbit pasa, 06.03.2008 13:41)
  5. (bkz: alet edevat)
    #3101350 (galapagoslu iguana, 06.03.2008 13:46)

© 2008 - uludağ sözlük

kalafat başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kalafat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kalafat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» olmeden once sevisilmesi gereken tek erkek » zall in eksisozugu satin almak istemesi » toshiba » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » parayi bulunca nick degistirmek » facebook taki fotograf yorumlari » blog 27 » alkolle kadin arasindaki benzesme » diogo luis santo » pantolonun icine kazak sokmak » meslek kurulusu » alternatif bulmaca sorulari ve cevaplari » kevin keegan » scarified » 18 4 inc » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uye lol » sir isaac » alerjik rinit » pgm301 » sertab erener » buymak » sokratesla » aktutun karakolu » teoman » hamo » sunnette hediye edilen casio marka saat » ajda pekkan » osuruk » dugun davetiyesi » trablus