kalabalik icinde sesli osurmak 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kalabalik icinde pervasizca osuran kisi
  2. kalabalik icinde dustukten sonraki on saniye
  3. herkesin icinde osurmak
  4. milletin icinde yuksek sesle osurmak
  5. evvel zaman icinde kalbur saman icinde
  6. bas yarilir bork icinde kol kirilir yen icinde
  7. ya ask icinde harap ol ya sevk icinde gonul
  8. kalabalik
  9. bas yarilir fes icinde kol kirilir yen icinde
  10. ofkesiz kalabalik

© 2008 - uludağ sözlük

kalabalik icinde sesli osurmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kalabalik icinde sesli osurmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kalabalik icinde sesli osurmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» green street hooligans » adi batasi » hasankeyf » denek hayatim » sevisirken partnerinin pipisini koparan azgin kari » bakiniz oyunlari yapan yazar » clint mansell » ibretlik fikralar » limk com » simurg a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci