kal gelme 

kapat
  1. duruma gore bir emir cümlesi olabilir..

hede: lan zühtücan biz maça gidiyoruz
    hödö: ya abi nolur ben de geleyim
    hede: olmaz, sen evde kal gelme
    (alen markaryan, 04.02.2006 03:12)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» icimdeki ates » eternal wait » 792 sayili petrol kanunu » die die die my darling » cam agacinda uc fidan » aile bireylerinden gelen komik sms ler » lesson one » askim coraplarin koktu mu » uludag ingilizce sozluk » joker » sevgilinin telefonunun kapali olmasi » tasa » ne » hierapolis antik kenti » paranin satin alamadiklari » melike guner » international football association board » kadinlar melektir kadinlar kutsaldir » eksi oy almayi iplemeyen yazar » titre oligarsi parti cephe geliyor » saovi » balikesir » firkete » tara reid » deli olmak » orospu cocuklari » trombosit » george costanza » kelim kemerim inek sutu emerim kel diyenin anasini a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa