kal el 

kapat
  1. superman in geldigi gezegen olan krypton daki gercek adi...
    #241584 (lois lana, 13.05.2006 23:09)
  2. Jor-el'in oğlu kal-el yani superman yani clark kent yani çelik adam'ın gerçek adı. (bkz: Eloğullarından kal el)
    #1253697 (indiana_jones, 03.02.2007 20:50)
  3. nicolas cage'nin oğlunun ismi.
    #1736235 (tabuttamenemenyapanimam, 07.06.2007 13:36)

© 2008 - uludağ sözlük

kal el başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kal el ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kal el nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» istifa konusmasi » dugun davetiyesi » yuruyus » bir gun biri saplayacak ama dur bakalim » ertugrul saglam in istifa etmesi » the other woman » bulent ortacgil in light albumu » uuserlarin cuma namazina gitmeme sebepleri » keske jinekolog olsaydim diyen abazan » turk muhendis ve mimar odalari birligi » tabutta yarim vole » saipsiz » kecilerin prezervatif kullanmasi » emo » yusuf cemal keskin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask » milli egitim bakanligi bursu » turbanli fantazisi » soza » muktedir » lens » kadirusagi koyu » kadin cantasinin icinden cikanlar » sacriter » sarmasik » devamli bel alti baslik acmak » dusunmekten uyuyamamak » zall misin yok musun » yaran facebook yorumlari » katy perry