kal de 

kapat
  1. özcan denizin seslendirdigi damar şarkı.

kal de bana kal de
    bana kal de, kalayım...
    #253962 (mintiminti, 17.05.2006 16:28)
  2. istemeden ayrılan çiftlerin serzenişlerinden biridir
    #254000 (picnick, 17.05.2006 16:40)
  3. özcan deniz adlı kişiliğe karşı hiçbir nötr olmama, fantezi müziği de çok sevmememe rağmen sözleri manalı olan şarkı. "yalnız kalınca kendinle pişmanlık sarıverir/ama giden çoktan gitmişse çareler çaresizdir" kısmı bir anlık öfke sonucu başına iş açıp pişman olmayı çok güzel anlatmaktadır.
    #773555 (grandmaster flash, 25.10.2006 16:21)
  4. en derin aşklarda bile yaşanır bu gelgitler
    her insanın içindedir bu hırçın dürtüler
    bazen bir an olur ki şaşırırsın olanlara
    hiç olmadık yere sürükler bu zamansız öfkeler
    yalnız kalınca kendinle pişmanlık sarıverir
    ama giden çoktan gitmişse çareler çaresizdir
    kal de hadi kal de bana kal de kalayım
    bana kal de hadi gitme de
    bana kal de kalayım
    #877895 (amen ra, 18.11.2006 21:45)
  5. tınısıyla sizi kendine hasta eden şarkı.
    #2911905 (bokcan, 29.01.2008 01:55)

© 2008 - uludağ sözlük

kal de başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kal de ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kal de nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nobetci kollugu » dogu perincek » over logging » yaran msn diyaloglari » fistikci sahap » cigdem savas » utorrent » ajitasyon » yurt disinda turklere sorulan absurt sorular » zenginin tesellisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games