kaktus cicegi 

kapat
  1. istanbul devlet tiyatrosu'nda serpil tamur rejisiyle sahnelenmiştir bu oyun. civan canova ve seray gozler oyunda performanslarıyla öne çıkmışlardır.
    #358850 (vernon sullivan, 19.06.2006 19:56)
  2. botanik dükkanlarında kaktüsleri satmak için kaktüslerin üzerine takılan yalancı çiçek.
    #358854 (asiti kaçmış kola, 19.06.2006 19:57)

© 2008 - uludağ sözlük

kaktus cicegi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kaktus cicegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kaktus cicegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» muglak » rebecca romero » tavsandan sapka cikartmak » pkk liler sarja sarz dedi diye sarza sarj demek » eski sevgiliyi merak etmek » kazim melike » ben hep 17 yasindayim » bir cocugun babasini ancak annesi bilir » ismail yk nin bir numara olmasi » sozlugun en muhtesem yazari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games