kaizersoze 

kapat
  1. yeni nesil beşinci bir yazar. pardon pardon, besinci nesil yeni yazar diyecektim.
    (oyuncakbulut, 10.03.2008 02:53)
  2. hoşgelmiş yazar.
    (kaytanbiyikliprens, 10.03.2008 02:55)
  3. age of empires 2 oyununda altın şifresi.
    (rakimalboga, 10.03.2008 02:58)
  4. kullanıcı adını itü sözlük'teki kayser sözer rumuzlu kullanıcıdan esinlendiği aşikar yazar.
    (cemilflower, 10.03.2008 03:00)
  5. (bkz: usual suspects)
    (minder amiri, 10.03.2008 03:03)
  6. itü sözlük'teki kayser sözer'i tanımadığı gibi nickini The Usual Suspects adlı film'de Kevin Spacey'in rolünden esinlerek almış olduğu aşikar kişi.(ayrıca bu güne kadar itü sözlükten bir entry okumak edasıyla internete girmediği de duyurularak hangi sözlük yada sözlüklerden bilgi dağarcığını genişlettiğinin de ortaya çıkması açısından yararlı olacaktır.)
    (kaizersoze, 10.03.2008 21:44)
  7. eski zuserlerden..
    (eko le pew, 13.03.2008 00:10)
  8. türbana takmış insan. yahu sana ne türbanlıların naptığından?
    (yoga yapan mistiq kedi, 16.03.2008 15:52)
  9. su sıralar turbanlıların özel hayatlarıyla paparazzi titizliğiyle ilgilenip cok önemli bir noktaya parmak basmıs yazar kişisi. * *
    (akrep insani, 16.03.2008 15:56)
  10. (bkz: kayser sözer) *
    (shaqmarion, 30.03.2008 19:03)
  11. kendisi hakkında girdiğim entry nedeniyle sözlüğe her girdiğinde bana eksi oy verdiğinden şüphelendiğim yazar.*
    (cemilflower, 11.04.2008 15:12)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» burnunu karistirirken olen adam » mutlulugu uzaklarda aramak » badehane » kur an okunurken sandalyede oturan first lady » uc maymun » hayatim bu bir kavun ama biz ona telefon diyelim » meme ucu killi kizlar » iki yabanci » preteen deathfuck » askeri inzibat » faruk ayakkabi » acikli sarkilar dinlemek » turkiye » karagumruk yanmasin » gay hakem » itiraf com » jesse james » pianotarium piano tribute to metallica » uludag sozluk moderasyonu » robinson crusoe ve cuma » unlulerin kisisel iletileri » beni orada arama » devils advocate » dolu dusun bos konus » pergamon » aina » rus edebiyati » farkli olandan korkmak » hayirli kismet a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa