kainat guzeli yarismasi sacmaligi 

kapat
  1. güzellik yarışmaları içinde en kapsamlı olanı iddiası ile ortaya çıkan kainat güzeli yarışması, bu kategorinin en saçma organizasyonudur. ben bugüne kadar diğer galaksilerin katılımını bırakın güneş sistemi ndeki diğer gezegenlerden bile bir katılım göremedim. 2008 kainat güzellik yarışması yapılmış ve venezuella lı mendoza birinci seçilmiş. al yine dünya gezegeni nden bir güzel, bu saçmalık değil mi allah aşkına?
    #3662345 (imhotep, 14.07.2008 11:35 ~ 12:32)
  2. kainattaki en güzel eti seçme iddiasında olan yarışma. sonra bu eti pazarlama malzemesi olarak bir güzel kullanacaklar, paralarına para katacaklar kadin tacirleri.
    bu kainat sözü pazarlamanın doğasına uygun bir abartıdan ibaret aslında.
    #3662353 (serbest radikal, 14.07.2008 11:39)
  3. (bkz: dünya güzeli mi güzel kainat güzeli mi sorunsalı)
    #3667730 (dunyanin en mutevazi adami, 15.07.2008 15:26)
  4. hayatımda gördüğüm en taraflı jüriye sahip yarışma saçmalığı. bırak diğer galaksilerden seçmeyi, yarışmaya bile almıyor şerefsizler.
    #3667742 (bana bebegim de, 15.07.2008 15:29)
  5. bir gün başka galaksiden gelen bir uygarlık tarafından yerle bir edilmemize sebep olacak olan yarışma. olm insan en azından temsili bir iki güzel seçer diğer gezegenlerden. yarın bir gün "hööyyt bu kainatın kralı benim, kraliçesi de benim hatundur siz kim oluyosunuz lan" diyen bir dallama çıkarsa * nasıl hesap vericez adama? seçtiğiniz hatunlar savunur artık bizi..
    #3692168 (bcnolf, 20.07.2008 17:24 ~ 17:29)
  6. kainatta sadece insanlar varmış gibi yapılan yarışmadır. insanın güzelliği sadece ete indirgemesinin en çok izlenen halidir. feministler kadar beni de çılgına çeviren eylemdir.
    canım güzellik ruha işlememişse sadece tende kalanın canla ne elakası var dedürten olaydır.
    #3692894 (chaichien, 20.07.2008 20:07)
  7. (bkz: 19 temmuz dünya fenerbahçeliler günü)
    #3692915 (isildur, 20.07.2008 20:12)

© 2008 - uludağ sözlük

kainat guzeli yarismasi sacmaligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kainat guzeli yarismasi sacmaligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kainat guzeli yarismasi sacmaligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» unutulmayan dizi replikleri » cemo » uludag sozluk teki galatasaray cetesi » aglamak » i dont wanna know » iplikci nedim » scarified » ambassador » abdullah gul » cogu gitti azi kaldi » bock » paul gilbert » aslan kral in oglu » besdut deresi kaya mezarlari » ug » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » evlenirken bakire bayan aramak » gaz cikarmadan once arkadasa parmak cektirmek » pkk video yu izleyin ve paylasin reklami » maskeli balo » sigara icmedigi halde cakmak tasiyan tipler » annenin sofradan kalkana doydun mu diye sormasi » morsiyah » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » ibrahim tatlisesin aslinda emo olmasi » transatlantik egilimler » molly sims » 1gbit internet 60 ytl » bayram sabahi » stephen appiah in menajeri » northwich