kai 

1. mortal kombat 4'te ortaya çıkan, asyalı dövüşçü. amuda kalkıp tekme atmak, gökten ateş topları yağdırmak gibi sağlam saldırıları vardır. fatalitysinde rakip dövüşçüyü ortadan ikiye bölebilecek kadar güçlüdür.
    #1662567 (faati, 19.05.2007 17:19)
  2. 2. fatality'sinde havaya yükselip rakibinin kafasına alev topu yollamak suretiyle, rakibinin kellesini gövdesinden ayıran mortal kombat 4 karakteri.
    #3422971 (uqueer as a cwo, 20.05.2008 16:44)
  3. en güçlü kutsal canavar dranzer'a sahip olan beyblade karakteri. pek konuşmaz. hiç birşeyi takmaz. gayet cooldur.
    #3845749 (malzeme, 20.08.2008 21:10)

© 2008 - uludağ sözlük

kai başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kai ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kai nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» asli aydintasbas » sayid jarrah » meslek orgutu » sevgiliden istemeyerek ayrilmak » m y o buro yonetimi ve sekreterlik bolumu » his » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » yerli erotik dizi ismi onerileri » kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlar » titanik misali » sevisirken dinlenecek sarkilar » doldur bosalt » mircea lucescu nun tekrardan besiktas a gelmesi » fortunate » uuserlardan unlulere acik mektup » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lens kullananlara tavsiyeler » schenardi » yuruyen merdivenin ciftler uzerindeki etkisi » kim kardashian » 7 ekim 2008 gaziosmanpasa da patlama » pes 2008 » komur olmak » roberto carlos un fenerbahce den ayrilmasi » aksam oldu huzunlendim ben yine » endise » ankaragucluler saraba dustuler » zall in var misin yok musun yarismasina katilmasi » 18 4 inc » stout » ac gitsin