kai moxtit 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ka
  2. ka band
  3. ka bar
  4. ka ching
  5. ka der
  6. ka fa 1500
  7. ka mer
  8. ka n
  9. ka tun mita xendasoc
  10. kaal

© 2008 - uludağ sözlük

kai moxtit başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kai moxtit ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kai moxtit nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» osurunca guller acardi yuzunde » sozluk yazarlarindan aforizmalar » abberline » sozlukteki hristiyanlar » satin aldigi seyin parasini soyleyen erkek » teror » m m m » nickimicinotuzharfgerekiyormus » subjektif entry » hincal uluc » votka » 1 agustos 2008 konya da ogrenci yurdunun cokmesi » cim hokeyi » gordugum ruya » agacta toplanip asagidaki arabalara sican kuslar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir derdim var yasanmisliklari » sevval orucu » lager » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » resurection » melankoli » gel guzelim gel » alternatif bulmaca sorulari ve cevaplari » turbanli fantazisi » kadirusagi koyu » nubuntu » aliceinchains » sigara icmedigi halde cakmak tasiyan tipler » ballboy » istanbul un halleri