kahvenin sesi 

kapat
  1. kahvede yapılan siyaset, futbol geyikleri, karı kız muhabbetleri, bazılarının ise ortaya çıkıp hareketlerle anlatmaya çalıştığı demostrasyonlar bu klasmana girer.
    artık yavaş yavaş bu kahve muhabbetlerini sözlüklerde görmeye başladık. seviyenin bazen sıfırın altında + 10 lara kadar düşmesi, dini değerlere hakaret, ahlaki yapının yok olması... tüm bunlar kültür yuvası olan sözlüklerin aslında köşem kıraathanesinden farkının olmadığının göstergesi.
    tabi içlerinden aklı selim insanları tenzih etmek gerek. kahveye hiç mi bilge gelmiyor?...
    netice itibari ile, kahvelerden farklı olarak +118 zeka sınırının sözlüklere getirilmesi önem taşımaktadır...
    #3282757 (beratulanberat, 17.04.2008 17:56)

© 2008 - uludağ sözlük

kahvenin sesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kahvenin sesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kahvenin sesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» entrynin kim tarafindan eksilendigini bilmek » kill for you » 5 istediler 6 attik 10 istediler zaman yetmedi » benim annem bir melek » mizah dergilerinin iki yuzlulugu » komploya kurban giden yazar » saint nicholas » cuervo del mare » kamos » nike ayakkabi giyen komunist » cahit arf » yaran olaylar » al pacino » fibroline » pantolona pantul diyen erkekten soguyan kiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bagerbof » panoroma » bildiginandaval » oyuncakdunya » cumlede gizli ibneyi bulmak » kenny gregory » hannibal » hayvanlarin en guzeli » logar » sismanlik yasasindan yararlanmak isteyen terorist » 1 geleneksel kdz eregli call of duty zirvesi » kizlara yuz vermemek » ikinci abdulhamid » isyerinde samimiyeti dengeleyememe sorunu » kursunlara dogru kosan cesur askerler