kahve yemen den gelir 

kapat
  1. burdur yöresi türküsüdür.

Kahve yemen'den gelir
    Bülbül çimenden gelir
    Ak topuk beyaz gerdan
    Her gün yabandan gelir

Hop şinanay nay lay lom
    Karaları bağlama
    Kömür gözlüm ağlama

Hükümet önünden geçtim
    Allı da şemsiye açtım
    Ben yarimi görünce
    Yavuklumdan vazgeçtim

Hop şinanay nay lay lom
    Karaları bağlama
    Kömür gözlüm ağlama
    #1394877 (kara hilal, 10.03.2007 01:10)
  2. misafirliğe gidilen evde veya kahve içmeye gidilen bir mekânda kahve gecikince de söylenir "bu kahveler ta yemen'den geliyor" şeklinde.
    #2356956 (dedirten durum, 21.09.2007 22:41)
  3. (bkz: mocha)
    #2357194 (Disco Inferno, 21.09.2007 23:04)
  4. kahve yemen'den gelir yolları uzak.
    beş para yetmiyor on para bırak.

cevaben:

kahve yemen'den gelirmiş yolları uzak.
    beş para yetmiyorsa kahveyi bırak.
    #2357214 (darwen, 21.09.2007 23:06)

© 2008 - uludağ sözlük

kahve yemen den gelir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kahve yemen den gelir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kahve yemen den gelir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dshe teamsah » aysun kayaci » laz pacino » keeeeek » aci » sozlukteki varoslar » dolar tanrisina tapinan islamci » decamp » yalnizligin paylasildigi anlar » 1526 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games