kahve fali baktirmak 

kapat
  1. kahve telvelerının hayatının gıdısatına yol gosterecegını sanan ınsanların sık sık ıcınde bulundugu durumdur
    #286878 (nazooo, 28.05.2006 22:12)
  2. eğlence amacıyla sıksık içinde bulunduğum durumdur o zaman..
    edit:müsadenizle tabii
    #286884 (hidrojen, 28.05.2006 22:14 ~ 22:15)
  3. şu cümleleri duymaya hazır olmak:
    -üç yol görünüyor.
    -kısmetin açılacak.
    -için kabarmış, gönlün daralmış.
    -evdekilerden biri hastalanacak.
    -arkandan iş çeviren biri var.
    -hiç ummadığın birinden haber alacaksın.
    -sıkıntıların var, atlatacaksın.
    #286894 (asiti kaçmış kola, 28.05.2006 22:16)
  4. (bkz: kahve falı)
    #286923 (redwinemania, 28.05.2006 22:22)
  5. beklenti içerisindeki insanların başvurduğu kolay,heyecanlı ve zevkli bir girişimdir.Kimse kötü sözler duymak istemez. Duyduğu iyi sözleri ise aklında tutmaya çalışır benzer bir olay gerçekleştiğinde ise ''vallahi çıkıyor tekrar baktıralım'' denir.Büyüsel düşüncedir aslında ama çoğu insanın ilgisini çektiğinden fal baktırmadan duramaz.
    neyse halin çıksın falin
    #523568 (geniusdr, 10.08.2006 22:04)
  6. geyiğine birbirine bakan arkadaşlar;

-kızımmm lan bakcaz die hiç içmemişsin. yarısı burda
    -konuşma be bak
    -hımm ıııı hımmmmm bir iki üç dört beş ... on on bir ... on beş tam on beş yol var ya yuh
    -oha
    -valla bak bak gördün mü?
    -aa evet başka bişi yok mu?
    -ne biliiim kızım burdan çıkan sonuç sen yollusun *
    -çok salaksın
    -ahahahahaah

daha sonra tabi ki meşhur melekler kahvesine gidilir ve baktırılır..

-ee ne çıktı?
    -önce sen söyle
    -tamamen sallama işte. her şey çok güzelmiş bok gibi diorum yok öle sanıosun dio
    -ahaha bana da öle dedi
    -bi de a i ü harflerine dikkat et dedi
    -aaa bana da
    -baksana bu kadın bence alfabede o üç harf dışında başka harf bilmio
    -ehehhe
    #2427776 (kacak kelebek, 04.10.2007 21:13)
  7. herkesin eğlencesine diye baktırdığını söylediği ama içten içe inandığı durum.
    #4043932 (punica, 04.10.2008 14:20)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kahve fali baktirmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kahve fali baktirmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kahve fali baktirmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kahve fali baktirmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.