kahvaltida dondurma yemek 

kapat
  1. sabah buz dolabını açınca akşamdan kalma dondurmayı gören bünyenin gıda ihtiyacını giderme yoludur. yapan kişinin ortamlara akmaktan yemek düşünmeye vakti olmadığı belli. bu kişi hızlı yaşar ancak genç ölür. **
    #137991 (zall, 29.03.2006 11:40)
  2. yapabilene aşkolsun. dedirten hareket.
    #138038 (pilotmont, 29.03.2006 12:27)
  3. amaç hayatta kalma mücadelesiyse neden yenmesin efendim...

çay ocaga konur.çay olana kadar da dondurma güneş gören bi yerde tutulur.amaç dondurmayı krema kıvamına getirmektir.çayımız hazır hale geldiğinde hafif eriyik durumdaki dondurma ekmege sürülüp afiyetle yenir.yanında da çay içilir.
    #3708577 (yogurtsuzcacik, 23.07.2008 17:37 ~ 26.07.2008 16:33)

© 2008 - uludağ sözlük

kahvaltida dondurma yemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kahvaltida dondurma yemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kahvaltida dondurma yemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the gates of istanbul » bolgan » turk olarak gorevim askerlik degil » eskisehir » polat alemdar in eroinman olmasi » tetikci » evcil hayvan avina cikmak » ataturk cagdasliktir » tikky mouse » avrupa birliginin sozlugu okumasi » beni oldurmeyen sey beni guclu yapar » cesedin bogazina corap baglamak » night ark » general motors » chp li cankaya belediye baskaninin rusvet skandali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hala icq kullanan insanlarin bulunmasi » istinye park » turkiye de futbolcu olmak » sonraki blog » mehmet usta » nazli oksuz » kolpa turk filmleri » cooler than jesus » ernesto che guevara » wunderman » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » haber sicmak » damat hobbit pasa » cocuklukta sabah ve aksam sut icme rituelleri » secret heart