kahvaltida bira icmek 

kapat
  1. biraz tercih meselesi, biraz da alkolik olması muhtemel kişinin yaptığı şaşırtıcı eylemdir. afiyet olsundur.

(bkz: çay bardağından bira içmek)
    #1356239 (jassmiana, 27.02.2007 23:27 ~ 23:50)
  2. varoluşçu bir eylemdir. tatsız rutine dönen bir baş ama renkli bir anlayışla bakma fırsatı verendir. sürekli olmadıkça zararsızdır.
    #1356243 (abberline, 27.02.2007 23:29)
  3. akşamdan kalmadır. sabaha kadar içen birey, saatine bakar, 08:00 olmuştur, e hadi bi de kahvaltıyla beraber bitane devirip yatayım der, ve olaylar gelişir...
    #1356261 (insan, 27.02.2007 23:34)
  4. (bkz: güne birayla başlamak)
    #1356269 (deli bozgun dolu dizgin, 27.02.2007 23:35)
  5. efendim kesinlikle süper bir eylemdir, hele hele bir gece öncesinden de alkol aldıysanız sabah kalkınca en iyisi kahveydi, sodaydı, suydu gibisinden tartışmalrın uzağında kalarak bir adet bira çılır ve içilir, kesinlikle diğerlerinden daha iyi sonuç verir. zaten allak bullak olmuş mideyi daha da karıştırmanın zorlamanın mantığı yoktur, normal soğuklukta sabah içilen bira kesinlikle günü daha iyi geçirmenizi sağlar. tabi bir de diğer açıdan bakmak lazım olaya, bir gece önce alkol almadınız, sabah kalktınız bira içtiniz, en süperidir, denenmiş ve aradaki fark farkedilmiştir, sabahın o çekilmezliği üstünüzden gitmiştir. burada dikkat edilmesi gereken husus sabah kalkınca ikiden fazla içmemek ve sigarayı mümkün oldukça az içmektir. iki biradan sonra bir kaç saat ara vermek, sizi baş ağrısı gibi bir handikaptan kurtaracaktır. tekrar söylüyorum denenmiştir ve çok güzeldir ayrıca (bkz: alkolümdeki kan oranı yükseldi)

charles bukowski ye selamlar, saygılar rıp hank.
    #1356312 (kelmajeste, 27.02.2007 23:43 ~ 23:44)
  6. (bkz: kahvaltıda rakı içmek)-*
    #1356317 (pErOnA, 27.02.2007 23:44)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kahvaltida bira icmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kahvaltida bira icmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kahvaltida bira icmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kahvaltida bira icmek. Copyrights of the articles are belong to their authors.