kahroldusmanalsanabomba 

kapat
  1. üçüncü nesil bir çaylak. *

edit-1: an itibari ile yazar olmuş.
    edit-2: an itibari ile tekrar çaylak olmuş.
    edit-3: an itibari ile tekrar yazar olmuş.
    edit-4: an itibari ile tekrar çaylak olmuştur.
    (halit ayarcı, 17.07.2006 23:46 ~ 30.07.2006 12:19)
  2. gecenin bi yarısı * nickini görüp gülmeme hatta çok gülmeme bu sebeple yanımdaki kanepede uyuyakalmış ve uyanmaması gereken birini uyandırmama sebep olmuş şahsiyet. ayrıca hoşgelmiş.*
    (2_sleepy, 18.07.2006 01:41)
  3. (bkz: ankarali namik) abimizin (bkz: arabada 5 evde 15) isimli insanı derin düşüncelere sevk eden güzide parçasının sonunda yer alan ifade.insan (bkz: ne alaka) demekten kendini rahatlıkla alıyor hic de şaşırmıyor.
    (warheart, 18.07.2006 14:09)
  4. hızlı üçüncü nesil yazar. sözlüğe büyük katkılar sağlayacak izlenimi yaratıyor.
    (pilotmont, 20.07.2006 23:11)
  5. yazılarını beğenerek okuduğum komik yazarlardan biri hayata dair tecrübeleri de okunası
    (kamyoncu dervish, 21.07.2006 18:59)
  6. 3 gün içerisinde 3 kere çaylak olabilmeyi başarabilmiş, girdiği entryler, açtığı başlıklar ile birçok kişiden ayar yemiş, birçoğunun tepkisini çekmiş olan uuser. yazar olamayacağını anladıktan sonra carsiherbokakarsi nicki ile bir fake account açmış, ayar yediği kişilere seri halde eksi oy vererek tatmin olmaya, ukte bölümünü saçma sapan ukteler ile doldurarak aklınca sözlüğü sabote etmeye çalışmıştır.

bir uuserın bu kadar kısa sürede yeniden, yeniden yazar yapılması şahsen bana ilginç geldi. yeni bir sözlük olduğumuz için daha çok yazara ihtiyacımız var bu yüzden çaylaklar çok kolay bir şekilde yazar olabiliyor * ve bu anlaşılabilir birşey ancak birisi çaylak yapıldıktan sonra tekrardan yazarlığa dönebilmesi için en azından belli bir sürenin(kısa da olsa) geçmesinin beklenmesi gerekmez mi?
    (halit ayarcı, 21.07.2006 19:28 ~ 20:58)
  7. nickiyle dikkat çeken yazar. kendisini takibe alacağız
    (darkolog, 21.07.2006 19:35)
  8. gecelerin vazgeçilmez yazarı.
    (grand ekinoks, 21.07.2006 20:22)
  9. an itibariyle
    Bugün: 0
    Bu hafta: 0
    Geçen Hafta: 388
    Toplam Entry: 388
    Toplam başlık: 55

3.nesil çaylak olarak sözlük semalarında gezmekte olan uuser.
    (bkz: hadi hayırlısı)
    (laedri, 23.07.2006 16:58)
  10. çözene kadar bir yerlerimden terler boşalan "kaynaştırılmış birleşik sözcük oluşturma" sanatı kullanılmış slogan gibi nik.
    (jeremy, 23.07.2006 17:53)
  11. (#442371) entrysi çok sağlam olan yazar.
    (pulp fiction, 26.07.2006 11:57)
  12. üçüncü nesil silik.
    (DeWe, 16.01.2008 19:45)
  13. bu birleşik yazılan nicklerden ne çok varmış, ben de kendimi farklı sanırdım dedirten yazar yada çaylak, çok çabuk değişiyor.
    (dusunmuyorumoyleysemalim, 16.01.2008 20:19)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 4x4 » sevinc turu atan cimbomlulara saldiran fenerliler » lanet olsun seviyorum » arx fatalis » selcuk erdem » ozur dilemeyi adet edinen insan » sf2 » roberto carlos un galatasaray i pek tanimamasi » space » hakan gulseven » abi kardes diyaloglari » 30 gun caylaksiniz » soul calibur 4 » adi tolga olanlarin yavsak olmasi » yaratilani severiz yaratandan oturu » turkculuk gunu » thakaho » gheorghe hagi » anlasilmaz siirler » b2evolution » sinava silgisiz giren ogrenci » bencil sevgili » honest » lover you should ve come over » lise de okul subesi g olan ogrenci » lig bitince kendini boslukta hissetmek » yol bitti coktan » 11 mayis 2008 ales » yuruyen merdiven paranoyasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa