kahrolasi gururum 

kapat
  1. mart 1996 yılında çıkan gokhan guney albümü.
    #1195692 (darkness nights, 23.01.2007 20:09)
  2. 1. Dağların Eteklerindi
    2. Kahrolası Gururum
    3. Merido Arapça
    4. Mutlu Olurum
    5. Ölemi Yar
    6. Üzülme Arkadaş
    7. Vurma Hemşerim
    8. Yardım Et Allahım
    9. Yok Ayşem
    10. Yosun
    #1195698 (darkness nights, 23.01.2007 20:09)

© 2008 - uludağ sözlük

kahrolasi gururum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kahrolasi gururum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kahrolasi gururum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» detay ara nin basliklarin onune gecmesi » fucking fag » hayatin icinde hayat yasamak » asr i saadet jargonu » universite ogrencilerine sorulan kil sorular » waterloo » sicarsin » army of me » usuyen kutup ayisi » iyi kalpli olmak » richie rich in dolar isaretli pijama giymesi » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » galatasaray dan nefret etme sebepleri » okul zilinin imperial march ile calmasi » yolcudur abbas baglasan durmaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yolun ortasinda yuruyen bayanlar » nilay dorsa » all i ina g there atkilari » her tur seks yapilir » pablo escobar » adiyaman » vice captain » higgs bozonu » 20 ekim 1915 galatasaray fenerbahce maci » command and conquer saga » sozluk u birakip facebook ta takilmak » grandmaster flash » bluevelve sirin » ya sev ya sevr » ismail turut