kahramanmaras sutcu imam universitesi 

kapat
  1. kahramanmaraş'ta bulunan,hocaların "sütçü imamı kazanmak da üniversite kazanmak,boğaziçini de" cümlesinde adı geçen üniversite.sütçü imam ülke savunmasında emeği geçmiş biri olabilir.ama mezunlarının iş bulma şansı oldukça düşüktür maalesef.adı biraz daha karizmatik olabilirdi üniversitenin.mesela tikky sütçü imam academy veya sütçü imam junior university gibi. ( http://www.ksu.edu.tr )
    #119092 (i m from absürdistan, 17.03.2006 23:13 ~ 23:16)
  2. belki doğuda olduğundan, belki de ismi dolaysıyla kötü bir üniversite olarak bilinir. şimdi doğuda desek daha doğusunda da üniversiteler var (bkz: yüzüncü yıl ünivesitesi) (bkz: atatürk ünivesitesi) (bkz: harran üniversitesi) bunlarla neden bu kadar dalga geçilmez de sütçü imam yerden yere vurulur. halbuki karşılaştırsanız belki türkiye'deki bazı üniversitelerden daha bile iyidir. peki bu önyargı neden? ***
    #119102 (denizci cakabey, 17.03.2006 23:26 ~ 23:28)
  3. adı sebebiyle üzerine gidilen egitim kurumu
    #138516 (dygjoe, 29.03.2006 18:19)
  4. ebelik bölümünün tüm vasatın altındaki sayısal öğrencilerinin düşünebileceği üniversite
    #184712 (nuwanda, 20.04.2006 16:45 ~ 17:17)
  5. oldukça geniş ve güzel görünümlü yeni kampüsünde hizmet vermeye başlamış üniversitedir.

iktisat fakültesi ile mühendislik fakültesinin yanyana, hatta iç içe olması gayet düşündürtücüdür.
    düşündürtücü tarafı, bu kadar iç içelik, herhalde zavallı mühendis ercanların ve iktisatçı dişicanların daha bir mutlu ve umutlu bir şekilde geleceğe bakmalarından kaynaklanır.

evet, onlar mutlu artık.
    #184911 (bl, 20.04.2006 17:50)
  6. bölüm taban puanları bir çok üniversiteninkinden daha fazla olmasına rağmen isminden dolayı haketmediği bir şekilde türkiye'nin en kötü üniversitesi diye lanse edilen ve alay konusu olan üniversite.
    #413382 (wolfshade, 11.07.2006 00:49)
  7. deneme sınavları sonuçları açıklandığında , öğrencilerin birbiriyle dalga geçerken kullandığı üniversitelerden biri.
    #413413 (ryu, 11.07.2006 00:56)
  8. türkiyede alay konusu olan egitimi cokda kötü olmayan üniversite.
    #413482 (karpuzkabugu, 11.07.2006 01:16)
  9. isminden kaybeden ama eğitimi fena olmayan kahramanmaraş taki üniversite.
    #419549 (hipernova, 12.07.2006 21:57)
  10. özellikle de büyükler tarafından sırf adından dolayı dalga geçilen, hor görülen eğitim yuvası. öyleki, buradan mezun olan bir hoca bunu öğrencileri ile paylaştığında da büyükler tarafından açılan üniversite mevzularında da aynı durum söz konusudur.
    eğitimi ise düşünüldüğünden daha iyidir.
    #1511934 (wtasyh, 10.04.2007 10:02)
  11. çeşitli üniversitelere astığı "bizimle çalışmak istermisiniz?" yazılı afişlerine hayretle baktığım üniversite. herhalde 3 4 aydır da ne yeni afiş yolladılar, ne de eskileri kaldırmaları için üniversitelere özür yolladılar. yahu, tamam 1 - 2 kişi hata yaptı da, hiç mi kendinizi kontrol etmezsiniz? insan önce bir dener, kendi hocalarına gösterir sonra bastırır onca kağıdı.

madem bastırdınız, hatanızı görüp kağıtları neden ambalaj sanayisine yollamazsınız?..

üniversite kendini neden bu kadar rezil etmek istiyor bilmiyorum. sen tut, ilkokul çocuğu bile yapsa mesele edilecek bir hata yap ve onu türkiye'nin dört bir yanına dağıt!

imajına dikkat eden bir üniversitede olacak şeyler değil bunlar. imaj deyince ciks tiki takılıp, ingilizce türkiş literatür öğretip, hava atılmasını değil; türkçeyi doğru kullanabilmeyi kastediyorum.

üzücü tabi ki.
    #1512744 (bl, 10.04.2007 15:34 ~ 16:28)
  12. Deneme sınavlarıdan kötü not aldığım zamanlar babamın "sen ancaa sütçü imam'a gidersin" dediği üniversite, ismi nedeniyle beğenilmeyen fakat ii eğitim verilen üniverste.
    #1648485 (mrtbl, 16.05.2007 00:22)
  13. her nedense isminden dolayı negatif imaj yaratan ve bu yüzden hakettiği yere bir türlü çıkamayan üniversite.
    bu saatten sonra isim de değiştirilemeyeceğine göre, mevcut ismi korurken, yapılacak kısaltma üzerinden imaj yapabilecek iki isim önerisi benden:

"kamar sütim üniversitesi"

ya da...

"kamasi üniversitesi" (bu biraz japon üniversitesi havasına kaçtı ama...)
    #2628559 (sauron, 25.11.2007 17:22)

© 2008 - uludağ sözlük

kahramanmaras sutcu imam universitesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kahramanmaras sutcu imam universitesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kahramanmaras sutcu imam universitesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 11 mayis 2005 galatasaray fenerbahce maci » polisle catismak » munkariz » estel » konusurken tukuren kisinin tukurugunu yalamasi » muhayyile » howjsay com » bakire olmayan bayanla evlenmek » uslamlama » facebook okey » kilo ya qiloo demek » sigara icmedigi halde cakmak tasiyan tipler » bestas » takimlarin sonundaki spor kelimesinin anlamsizligi » forever young » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cim hokeyi » guvenilirlik » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » 550 ytl lik turban » urunun kasada kalmasi » pozitif milliyetcilik » koylulerdeki ezik durus » genelkurmay baskanligi » osurunca etegi acilan kiz » ambassador » karakol » kurtulus savasi emperyalizme karsi yapilmistir » olmasa mektubun » 6 kasim 2002 fenerbahce galatasaray maci » molla muhammed ve kul muhammed