kahraman kral 

kapat
  1. Kapatılmı$ bir sinema salonudur ağzım;
    Ağladığım için boğulmu$ aktristlerin arasından
    Her zaman bir bisiklet geçer / gidonu sevgilimin
    Rüyada iki yana açılmı$ kolları !
    Aslında hiçbir filmde ba$rol oynamadı yalnızlığım !
    Mamafih, suya rolünü ezberleten
    Acımasız bir yönetmen gibiydi a$kım !
    Nerede 'kamera' dedi, nerede 'stop!'; anlamadım !

Kapatılmı$ bir sinema salonudur ağzım;
    Rahatsız etmemek için set çalı$anlarını
    Adımı cast'ten, sahnemi klaketten sildim
    Lanetli bir çocuk gibi kendi dublörüme ağladım !

kucuk iskender / burc hikayeleri
    #927732 (ceviz agaci, 29.11.2006 22:09)

© 2008 - uludağ sözlük

kahraman kral başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kahraman kral ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kahraman kral nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» metallica » plutarco elias calles » kul brothers » 45 lik » brugge » ezgi kod adli hatice inci » heroes » kompleksiz insan » 21 yuzyilda kilik kiyafete takmis insan modeli » philosophia » cankiri » dunyanin en korkulan taraftari » zor mac » hugo lloris » gaasaray » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » immanuel tolstoyevski » vaktini namazda harcamak yerine calisan insan » michael jackson » icime islerken » crematory » kadi » maskeli baloda ciplak vatandas kiyafeti giymek » ifrit » onurkul » yerfistigi » moskova » he imbayi ye imbo » auschwitz den sonra siir yazmak barbarliktir » moldovya » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk