kahpeligi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. fahise gonullerin kahpeligi koymaz bize

© 2008 - uludağ sözlük

kahpeligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kahpeligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kahpeligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ingilterece » basliklari alt alta okumak » noise gate » turbanin uzerine kask takmak » mutsuzlugundan ders alamayacak kadar salak olmak » paradan ziyade kisilige onem veren asil kiz » kolbasti » iskence » atilim universitesi » pinarwadi » normal gorunume don » islam in hosgorulu olmamasi » yazarlarin aslinda demek istedikleri » hakkari » piti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aaal sozluk » buyuyunce nihat dogan olucam diyen cocuk » benim niye yok » the recycler » belediye otobusunde aglamak » forseti » rs » kenan evren e saygi gostermeyen yoz genclik » kedikemal » zor mac » isyan marsi » south park izleyende gizli veletlik vardir » eternal sunshine of the spotless mind artisligi » muharrem orucu » yuha yani