kahana 

kapat
  1. --spoiler olabilir--
    ilk olarak lostun the constant adlı bölümünde gördüğümüz geminin adı. bu da böyle gereksiz bir detaydır. hadi bakalım
    --spoiler olabilir--
    #3179006 (akustikcinayet, 23.03.2008 01:59)
  2. ölmüş bir yahudi hahamı.
    #3460971 (s3ms, 28.05.2008 20:03)
  3. --spoiler--
    4x12 itibariyle kaptanı martin keamy the o.c tarafından öldürülmüş, üstünde mürettabından * çok lost adasına düşenleri taşımakta olan gemidir. büyük olasılıkla içine yerleştirilmiş bombalar da martin keamy the o.c nin koluna yerleştirilmiş kalp ritmine bağlı tetikleme sistemine sahip cihaza bağlıdır.

--spoiler--
    #3460995 (notrinova, 28.05.2008 20:07)

© 2008 - uludağ sözlük

kahana başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kahana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kahana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» halim safak » begenmedigi halde okudugu entryi eksilemeyen yazar » ne oldugu mechul tiplerin msn inize ulasmasi » bana bir masal anlat savci » seven olmaz ki » etyen mahcupyan » fc metalist kharkiv » pratisyen » gidiyorum bu » basliklari alt alta okumak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games