kagittan temizlik araci olmaz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. olmaz olmaz deme olmaz olur
  2. kagittan sevda
  3. kagittan kurbaga
  4. kagittan turna
  5. kagittan kediler
  6. kagittan kayiklar
  7. kagittan kayik
  8. kagittan hayaller
  9. kagittan kaplan
  10. kalem kagittan keskindir

© 2008 - uludağ sözlük

kagittan temizlik araci olmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kagittan temizlik araci olmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kagittan temizlik araci olmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 2008 2009 uefa kupasi e grubu » sevgilinin e mail sifresi » yanindaki var ya » yaran okuyucu yorumlari » ersun yanal » ingiltere nin saglik sistemi » hadis » enver aysever ile ayrintilar » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » iyi insanlarin suratlarindan anlasilmasi » ufo muzesi » ahmet yildiz olmedi vs bebek okan » antonio graves » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » uludag sozluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aktutun katliamini cep telefonuna kaydeden insan » lcd vs plazma » cigdem » sakaeli kaya mezarlari » gercekleri tarih yazar tarihi de galatasaray » sozlukten nefret eden sevgili sorunsali » tu kaka bana » soza » m y o buro yonetimi ve sekreterlik bolumu » 2008 2009 uefa kupasi d grubu » futbol tartismalari msn zirvesi » ajda pekkan » baydin gayri » mircea lucescu nun tekrardan besiktas a gelmesi » pantolonun icine kazak sokmak