kagithane anadolu lisesi 

kapat
  1. *
    eğitime başlamasından 8 yıl sonra binasına kavuşan, o tarihe kadar da kağıthane ilçesindeki bütün liseleri gezen göçebe okuldur.
    çok müdür eskitmiştir lakin necaattin ve zeki adlı, aşırı derecede komik müdür yardımcıları halen görevdedir. bir de müstahdem yusuf bey vardı ki, değme müdürlerden daha fiyakalı, daha karizmatik bir adamdı. edebiyat öğretmeni tombalacı sedat, radyosundan kopardığı anteni savurarak ders anlatan deli memet... saymakla bitmez ki! okulda bir tane normal hoca yoktu be.
    #1767342 (marazismail, 14.06.2007 13:03)
  2. yerini kimseye sormazsanız hiç bir zaman bulamayacağınız okul.ama oss de derece çıkarır her yıl.
    #1857413 (dragonhead40, 03.07.2007 12:57)
  3. lisem.hayatımı verdiğim yani hayatımı yollara vermeme neden olan okul.eve olan uzaklığı nedeniyle iett otobüslerinde süründüm durdum 4 sene,ama değdi mi diye sorarsanız deydi derdim.zaten öle demek zorundayım.hocaları kaliteli arkadaşlık ortamı bir o kadar güzel olan,özlettiren.
    #2559140 (nako, 05.11.2007 19:20)
  4. fabrika manzaralı, dereye sıfır, güzide bir lise. kagithane nin gülü.
    #3283838 (eternal moonlight of autumn, 17.04.2008 22:12)

© 2008 - uludağ sözlük

kagithane anadolu lisesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kagithane anadolu lisesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kagithane anadolu lisesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir bebegin yuzunuze isemesi » metroya gulme gazi sikip kacmak » isik hizina ulasmak » soda » sakal yemek » sozluge geldim hemen sivrileyim ekolu » wolf » 70 model otobuste telefonu kapat diyen insan » pinar elice » 0 yeni mesaj a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci