kaffeine media player 

kapat
  1. kafeine media player'ın yeni bir sürümü indirilmeyi bekliyor.
    0.4.2 sürümüne programcılar ön planda hataları ayıklamışlar ve daha fazla stabilite sağlanmış.
    suse 9.0'la birlikte teslim edilen sürümün 0.3.2'den farklılıkları arasında pencere büyüklüğünün video görüntüsüne otomatikman uyumlandırılması, dvd menülerinin desteklenmesi, ya da mozilla eklentileri bulunuyor. buna videoların sonradan işlenmesi için filtreler ve video akışlarını depolama olanağı da ekleniyor.
    kaffeine, cd'leri, vcd'leri, dvd'leri ve avi, mov, wmv ya da mp3 gibi çoklu ortam dosya formatlarını oynatıyor. ağda tv. seyretmeyi tercih edenler film verilerini kaffeine ile başka bir bilgisayara da gönderebiliyor.

http://kaffeine.sourceforge.net/
    #1609572 (ditty, 05.05.2007 09:27)
  2. dvd formatı için en iyi oynatıcılardan biri. kullanımı kolay ve işlemci dostu.
    #1997776 (olur be, 24.07.2007 03:20)

© 2008 - uludağ sözlük

kaffeine media player başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kaffeine media player ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kaffeine media player nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» karma » ruyada dis hekimi gormek » borsa dusunce uzulen yurdum insani » isinmak icin vodka icmek » medariiftihar » orijinalinden guzel olan coverlar » konya » bako » omer muhtar » babam cok zengin benim » uludagsozluk de temali reklam » siyah rengin gunes isinlarini sogurmasi » hepsi » zor zor zor » useniyorum oyleyse yarin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » icel » before the dawn » sabetayist » aaal sozluk » sozlukte kufur edememek » zenginligin ayiplandigi ulkede yasamak » kufurlu atasozleri » agzi olu gotunden soguk olmak » masaustu » everybody s gotta learn sometime » usuyen kutup ayisi » bagirarak sevismek » 7 nokta 4 yetmedi mi » powerofaith » yaran basliklar