kafatasci milliyetciler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kafatasci
  2. milliyetciyiz diyenler kafatasci
  3. milliyetciler mi aptal
  4. dinciler vs milliyetciler
  5. sozde milliyetciler
  6. asiri milliyetciler
  7. milliyetciler abciler ve ortacilar
  8. teror saldirilari ve milliyetciler
  9. milletini begenmeyen kofti milliyetciler
  10. fasistligi bi halt sanan milliyetciler

© 2008 - uludağ sözlük

kafatasci milliyetciler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kafatasci milliyetciler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kafatasci milliyetciler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anahtari evde unutmak » sarkilardan akilda kalan cumleler » goztepe » 6 pas » fenerbahce nin balkan kupasi ni almasi tesaduftur » ned flanders » aydin dogan medyasinin kotu yonleri » mufteri her zaman haklidir » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » trt nin irib le girdigi is birligi » orhan ayhan » futbol kulubu » nevarki » kizlarin gotunu kaldirmak » bu ask beni yorar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » secimler oncesi abd den icazet almak » yasamsal tespitler » merve yi tavla » the last guy » isparta » 2008 kuresel ekonomi krizi » bachelorette » final destination » evlenmek » atesikus » bir erkegin karima yetemiyorum demesi » fairson » dogubayazit » azadiya welat » cebe akan tukenmez kalem