kafasi kendinden baska bi seye calismayan kimseler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kafasi calismayan hatunla gecinmenin zorlugu
  2. kafasi sekse bile calismayan insanlar
  3. ben baska bir seye guluyorum
  4. uludag sozluk un kendinden baska dostu yoktur
  5. kendinden baska herkesin mutlu oldugunu sanmak
  6. size guluyor sandiginiz kisinin baska seye gulmesi
  7. karismasin kimseler
  8. kimseler bilemez
  9. kimseler bilmez
  10. aman kimseler duymasin

© 2008 - uludağ sözlük

kafasi kendinden baska bi seye calismayan kimseler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kafasi kendinden baska bi seye calismayan kimseler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kafasi kendinden baska bi seye calismayan kimseler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kendini tanitmanin en kisa yolu » sakin sigarayi birakma diyen yasli amca » contemporary istanbul » sarilip aglayacak biri bulamamak » zirvede avon urunleri satmaya calisan bayan uuser » angelina jolie » feridun duzagac » reenkarnasyon » hicbir sey » bu cagda hala cennet mahallesi izleyen kisi » zozo » hakan unsal » orhan pamuk » izlanda milli futbol takimi » dolmak bilmeyen otobus bosluklari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » avangart » erikli » turkiye ve kurdistan bayraklarinin yanyana olmasi » quafin » komunist oldugunu zanneden insan » mukayeseli » el kehri » diyet » john barnes » yasamsal tespitler » o cocuklari » asist » the last in line » silk worm » m m m