kafasi guzel yazarlar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kafasi guzel
  2. kafasi guzel smiley
  3. kafasi guzel tema
  4. dogustan kafasi guzel
  5. kafasi guzel olmak
  6. dogustan kafasi guzel insanlar
  7. kafasi guzel sozluk yazari
  8. kafasi guzel olmus arkadasla muhabbet
  9. kafasi guzel entry giren yazar
  10. ne seriat ne darbe kafasi guzel turkiye

© 2008 - uludağ sözlük

kafasi guzel yazarlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kafasi guzel yazarlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kafasi guzel yazarlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cardak » lost control » nicklerine donusen sozluk yazarlarinin diyecekleri » intel t5200 » fotokritik » 66 lira verip kale arkasinda mac izlemek » manyah misin » ruzgarin kizi » olmeden son bir defa seni seviyorum desen yeter » 22 temmuz odtu yu yikmak bazi seyler ister eylemi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci