kafam kadar gulsah 

kapat
  1. volkan i yerde bile tekmelediler haberinin kahramanı. sözleriyle volkan'ı ağır yaralamıştır. olay sonrası "Ben suçsuzum. Bana birileri gaz verdi. Kimin gaz verdiğini bile hatırlamıyorum. Sonunda dayanamadım ve daldım." demiştir.
    #759410 (abuzittin zelzele, 21.10.2006 01:45)
  2. (bkz: gülşah koç)
    #759882 (mmtyvs, 21.10.2006 10:10)
  3. (bkz: yapma canım yapma arkadaşım)
    #759906 (dancerinthedark, 21.10.2006 10:28)
  4. t c basbakanlik balyozu nun istihbarat örgütlerince kullanılan takma adıdır.
    #759911 (tfcvbg, 21.10.2006 10:31 ~ 15:18)

© 2008 - uludağ sözlük

kafam kadar gulsah başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kafam kadar gulsah ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kafam kadar gulsah nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fatal sozluk » toz tutan notebook ekrani » bir bkz vererek basligin seyrini degistirmek » sozluk disinda var olamayan yazarlar » oglak burcu erkegi » karagumruk cetesi liderleri ergenekon da tanik » risale i nur » vlade divac » sercilong » gobekli tepe a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci