kafadan kopartmak 

kapat
  1. ne anlama geldiği hala bir muamma olan eski bir yıldo özdeyişi.
    #30457 (sıçtırtma lamasına, 21.01.2006 03:40)
  2. yıldo diye bir şebeği aklıma getiren sıradan bir başlık.
    #30506 (msn, 21.01.2006 04:25)
  3. (bkz: yıldo)
    #55494 (osideus, 06.02.2006 09:49)
  4. yıldo'nun türk milletine armağan ettiği deyimdir. (bkz: ben bilmem yıldo bilir)*
    #1379370 (faithful lover, 06.03.2007 01:32)
  5. (bkz: slayer)
    #1379400 (daRkLove, 06.03.2007 01:40)
  6. (bkz: kocani yatirdin mi)
    #1379474 (mulayim, 06.03.2007 02:03)

© 2008 - uludağ sözlük

kafadan kopartmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kafadan kopartmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kafadan kopartmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» status » cinsel iliskide sevgilinin yuzunu eksitmesi » sozlukten nefret eden sevgili sorunsali » aglamak » ayni sayfada yazan cinsel icerikli basliklar » bilanco » the golden notebook » ibu sozluk » papa john s » hayatta keskeleri fazla olan insan » transatlantik egilimler » forever young » mistik gucler » iyi aksamlar lan haberleri veriyoruz » galatasaray a arka libero adaylari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tanri ya kizginim » ambassador » aknefug » 6 kasim 2002 fenerbahce galatasaray maci » facebook taki fotograf yorumlari » radak emikis » yakisikli oldugu halde sevgilisi olmayan erkek » osuruk kokusunu pasifize eden don » basliklari yanlis okumak » akaryakit » sigara icmedigi halde cakmak tasiyan tipler » kerhane tatlisi » bir derdim var yasanmisliklari » bebek okan » kiz cocugu