kafada bebek sektirmek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sektirmek
  2. top sektirmek
  3. havada tas sektirmek
  4. denizde tas sektirmek
  5. baget sektirmek
  6. rovasata cekmeden once topu sektirmek
  7. tuvalet kagidini dizinde sektirmek
  8. mod lara sektirmek icin sebepler
  9. kafada tencere egmek
  10. kafada bardak kirmak

© 2008 - uludağ sözlük

kafada bebek sektirmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kafada bebek sektirmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kafada bebek sektirmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» istanbul surlari » hozan besir » ekim 2008 ankara ulasim zammi » haris alexiou » bolubeyi » anneme » grup test » breaking bad » gulen karaman » beni oldurmeyen sey beni guclu yapar » antalya altin portakal film festivali » animal farm » bilgisayarin cocukluktaki etkileri » burada allah yok peygamber de tatilde » markasiz giyinenin markali giyinene cemkirmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yildiz teknik universitesi » 6 aralik 2000 galatasaray paris saint germain maci » silence is golden » turk uz butun baslardan ustun olan baslariz » cakma yahudi » haydi ic de cay koyayim » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » mac bitti hala gol yiyoruz » sozlugu yonja com a cevirmek » 12 01 2007 » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » mahser i cumbus » atilla kart » ask onarir » banyoda yapilan salakliklar