kafa karistiran kafa karisikliginin kokeni 

1. derinlerdedir falan; olan ya da olmayan, aslında olan, ama aslında olmayan, derinlerde, belki de değil, öyle bir köken. kök; kök cümle; kökmek mi? hayır değil. ya.
    #2182248 (benden yazar olmaz, 23.08.2007 04:06)
  2. efendim kafa karisikliğinin kökeni ta adem ve havvaya dayanmaktadir. cünkü cennet bahcesinde havva ademe elma yedirmek isterken iken adem golden elma yemek istemiş ammavelakin havva istediği ile amasya elması yemek zorunda kalmiştir. binaeylehen alayimiz adem'in sulbunden oldugumuz için o kim bu kime düsmek bize miras kalmistir. yahu adem iki tane çakamadin havvanin agzina golden elma yiyemedin. bir kılıbıklıgın yuzunden kafalarimiz allak bullak oldu yahu.
    #2182258 (mulayim, 23.08.2007 04:12)

© 2008 - uludağ sözlük

kafa karistiran kafa karisikliginin kokeni başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kafa karistiran kafa karisikliginin kokeni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kafa karistiran kafa karisikliginin kokeni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» without you i m nothing » olgar verim » yeni baslayanlar icin fransa » de baglaci » through the wire » istevizyon » kullanilmayan karakterleri bankaya yatirmak » takkeli libos » oralet » dr jekyll and ms hyde a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci