kafa izni aldiktan sonra pisman olan uuser 

kapat

1. zaten bu yüzden varlık bulmuş bir özelliktir kafa izni. çalışması gereken kullanıcı, o kadar ders, proje, ödevin arasında yine de gelip giri giriyorsa, girileri okuyorsa, zararı dokunur ona. bunlar da pişmanlık getirir. iyidir bence.
    #3799501 (fotokopini cektir git, 10.08.2008 21:47)
  2. (bkz: son pişmanlık neye yarar)
    #3799502 (stricken, 10.08.2008 21:47)
  3. sözlüğü kapamaya korkan insandir. *
    #3839760 (bu ne acaba, 19.08.2008 15:13)
  4. (bkz: göte giren semsiye acılmaz)
    #3839769 (uurtskn, 19.08.2008 15:14)
  5. sözlüğe azıcık da olsa vakit ayıran yazardır.

uludağ sözlük'te kafa izni aldıktan sonra çıkış yapana kadar sözlükte tahminen yarım saat durabilme gibi bi hakkımız var.
    bunu bilen, ulu'da kafa izni almaya alışmış yazar kişisi gidip itü'de kafa izni alırsa asıl pişmanlık o zaman başlar. çünkü kafa iznini kabul ediyorum der demez sözlükten çıkarılırsınız. yapmayın, yaptırmayın.
    (bkz: bu da boyle bir animdir)
    #4034006 (ismimuzundiyenickimkisaolsun, 02.10.2008 13:12)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kafa izni aldiktan sonra pisman olan uuser başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kafa izni aldiktan sonra pisman olan uuser ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kafa izni aldiktan sonra pisman olan uuser nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kafa izni aldiktan sonra pisman olan uuser. Copyrights of the articles are belong to their authors.