kafa dinleme 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dinleme basini
  2. etkin dinleme
  3. dinleme cihazi
  4. sakin dinleme
  5. onlari dinleme yapabilirsin
  6. bunalim sarki dinleme istegi
  7. ibrahim erkal in mayhem dinleme olasiligi
  8. kafa karistiran kafa karisikliginin kokeni
  9. yeni alinan albumu ilk defa dinleme zevki
  10. birden ibrahim tatlises dinleme istegi duymak

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» charizard » fyodor mihailovic dostoyevski » 14 mayis 2008 » ali kirca » ihtiyarlar heyeti » ispir in tarihi eserleri » levon capan » penguen » warum » seri eksi oy veren ibne » alternative 4 » arabanin klaksonunda godfather cikartmak » nissan qashqai » kirk yillik yogurtcuyum boyle kase gormedim » siviyi emen mavi tabaka » illuminati » ozen pastanesi » abdullah gul » gangster » agizdan kan gelmesi » dedim komutanim bi siktir git » suicune » konya bulbulu » hotline » soray uzun ile acun ilicali farki » kurtlar vadisi izlerken entry giren yazar » e s posthumus » hops islak mendil » pippo franco a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa