kadrolu 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kadrolu dilenciler
  2. kadrolu seyirci
  3. kadrolu jurici
  4. kadrolu protestocu
  5. kadrolu yanci
  6. kadrolu caylak
  7. kadrolu esekler
  8. sozlugun kadrolu elemanlari
  9. haber sitelerindeki kadrolu yorumcular
  10. kurtlar vadisinin kadrolu baglamacisi

© 2008 - uludağ sözlük

kadrolu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kadrolu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kadrolu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erdinc unlu » karsilastirma » luhgen bayer » otobuste tek yolcu olmak » ufoya rest cekmek » ekmeksiz yemek yiyen insan » eski sevgilisi benden daha mi guzel diye soran kiz » cikar » my blueberry nights » anadolu leopari » ozer hurmaci » jargon » televizyon bakmak » turk dis politikasi » turkce alt yazi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kahkaha atarken nefesin kesilmesi » cern » hristiyan olmakla musluman olmak arasindaki fark » allah in verdigi akilla allah i elestirmek » brut sicmak » wake up dead » snickers » iasos » londra manzaralari » kismet buguneymis » sumerlerde fahiselerin ortunmesi » halay cekerken pandik atan cocuga asik oldum » death magnetic » brt » stockholm sendromu