kadrolu yanci 

kapat
  1. tesadüfen oyun masasına oturmuş an itibariyle yancı ile yancılığı alışkanlık haline getirmiş bünyeyi ayırdedebilmek için kullanılan deyim, yanlışlıkla oyun oynadıklarında ne yapıp edilir, oyun bu kişiye bırakılır. mide fesat derecesinde zorlanır, hesabı şişirebilmek için.
    #1844844 (sıpa, 30.06.2007 17:14 ~ 17:21)
  2. (bkz: yanci/#1844826)
    #1844849 (avedis, 30.06.2007 17:15)

© 2008 - uludağ sözlük

kadrolu yanci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kadrolu yanci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kadrolu yanci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» carriye roxalina » pkk nin aktutun aciklamasi » ver gazi » zekeriya oz » toshiba » zenci turkler » ironi » kimya diliyle olum » osuruk » gunun sozu » madde 22 » anayasa mahkemesi nin turban kararinin gerekcesi » turk hava kuvvetleri » pagan fears » schenardi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dead man s hand » lens kullananlara tavsiyeler » huzunlu zamanlarda fotograf cektirmek » hamso » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » ukte doldurmak » subyancilari hadim etmek icin yasa tasarisi » guvec vernigi » serdar ortac » yeni baslayanlar icin yeni baslamak » uludag insaat » sumeru » erkekler haftada birden fazla seks yapsin » necaset » sozluk yancilari