kadirizm 

kapat
  1. kadir inanır önderliğinde yeni bir felsefi akım.
    (bkz: ben sadece motive ediyordum)
    (maxisky, 25.01.2006 03:38 ~ 03:39)
  2. bu mamulün yapılış şekli ve tam malzemeleri şudur;
    1-)kollarını takmadan sadece omuza atılarak kullanılan siyah bir pardesü
    2-)beyaz bir atkı
    3-)gözlerde şöyle okkalı bir kodum mu oturturum bakışı
    4-)kodummu oturturum bakışının içine bir tutam ''ama zayıfa asla zarar vermem benim derdim zalim ile'' havası
    3-)mümkünse daima üç beş adım geride duran bir dişi.
    işte ev yapımı kadirizminiz hazır afiyet olsun.
    sıcak tüketiniz.
    (sıçtırtma lamasına, 04.02.2006 04:45)
  3. en az satanizm kadar dolu gibiymiş gibi görünen içi bomboş düşünce sistemi...
    (selmagezinir, 04.02.2006 04:50)
  4. murat taşdemir den öldürücü bir darbe yemiş akım.murat abinin tarzı daha bi hoş sanki...dar bi kazak,hoş bir jean,yavşak bi hatun,her an aşağılamaya hazırmış hissi veren bakışlar!
    (Disco Inferno, 04.02.2006 05:01)
  5. bir insanın kadir inanıra özenmek için ne gibi bir nedeni olabileceğini anlayamadığım için varlığını reddettiğim akımdır

eğer mesele ağır abi olmaksa etrafınızda yaşayan ve ünlü olmayan biri de en az kadir inanır kadar yardımcı olabilir
    mesela her gittiğinizde etleri şap şap doğrarken gözucuyla size öfkeyle bakan aile kasabınız hilmi
    o yapınca psikopat hilmi oluyo da kadir inanır yapınca niye "vay kadir abim" oluyo
    hadi bakalım
    hiç aklınıza gelmezdi di mi
    (undeuxtrois, 05.03.2006 19:34)
  6. tak tak
    - kim o?
    - ben kadir!
    - hangi kadir?
    çaat*
    - deli kadir uleeeeyyn !!!
    (gothic evil, 02.07.2006 20:24)
  7. - seviyorum de
    - haayır
    - seviyorum deee !
    - haaayır!
    - seviyorum de ulan !
    - haaaayırr !
    - seviyorum dee !
    - seviyoruum!
    - yalan söylüyorsun !
    çat**
    (gothic evil, 04.07.2006 00:53)
  8. kadir inanır'ın, oynadığı mafya filmleri ve tatar ramazan filmlerinin etkisiyle geliştirdiğini düşündüğü sapkın felsefi akım.
    (blakkheim, 07.04.2007 16:28)
  9. * varoluşcudur; erkekliğin dogasında agır olmak gerektiğini savunur.
    * septikdir; sevdiği kadının kendini aldatması riskine karşı her an tetikte, adamları her an yengenin etrafındadır.
    * sadisttir; hatuna tam zamanında atılacak 2 tokatın ilişkiye heyecan getireceğini düşünür.
    * mazohisttir; olası bir tekedilme anından sonra büyükada, bogaz, kilyos cevresinde görülür. iç hesaplaşmalara bogulur.
    * nihilisttir; ikili ilişkilerdeki tek şiarı "ya benimsin, ya kara topragın !" dır.
    * konformisttir; toplumsal kurallara, örf ve adetlere önem verir. sevdiği kadını, kendi anacıgına götürüp, el öptürür.
    (montajelemani, 07.04.2007 16:39)
  10. motivasyon üzerine dayalı bir felsefedir. *
    (amiral batti ve tayfasi, 07.04.2007 18:25)
  11. bitmeyen felsefi akım.
    (selsuyuna, 28.04.2007 16:54)
  12. çelik'in eski karısına attığı mesajlardan sonra oluşmuş ideolojidir. bu felsefi akım kadir inanır'ın komiser şekspir fiminde giydiği etekle sarsılda da yıkılmamış, sonradan çekilen filmler ile yeniden eski saygısını kazanmıştır.
    (tuhh kahretsin, 02.01.2008 00:32)
  13. sanırım uzun süre bitmeyecek, türk toplumunda kökleşmiş bir -izm dir.
    (Atsiz, 02.01.2008 00:42)
  14. dağıtırım buraları hepinizi yakarım yıkılın karşımdan şimdi erkeğinin benimsediği hayat biçimidir. en güzel duyguların katıksız krosudur. *
    (zuvvar, 16.04.2008 01:48)
  15. kadir inanir'ın savci filmiyle ortaya atılan ideoloji.

--spoiler--
    kadirizm geliyor
    --spoiler--

şeklinde sloganı vardı dizinin, star'da yayınlanırdı.
    (grand ekinoks, 16.04.2008 01:53)
  16. kadınlara pencere önü ve sokak kapısını kesinlikle yasaklayan dar çerçeveli ama en çok rağbet gören akımdır.
    (sex files, 27.04.2008 01:56)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mo williams » siviyi emen mavi tabaka » emlakci » elmali pasta » eurasian » deizm » yaprak dokumu » shamrain » 14 mayis 2008 zenit glasgow rangers maci » babanin tarihi eserleri » kralice elizabethin turkiyeye gelmesi » duzce universitesi » yaran basliklar » kurtaj » bursa daki garip yer isimleri » asimo » kirikhan in tarihi eserleri » tut sunun ucunu doseyelim abi » lagimcibasi » aslanlar sahada tribunler ayakta » kararlastirip ayni giyinen kizlar » aydin fest 08 » kyma » karpuz kokusu » doksanuc » ferrari enzo » webcamden kendini seyreden insan modeli » dugun gecesi evlenmekten vazgecmek » ideefixe a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa