kadinlarin kararsizligi 

kapat
  1. kadinlar ne ister sorunsalina en büyük örneği teşkil etmektedir.*
    #1054298 (zebani, 25.12.2006 16:08)
  2. her kadının en az 5 çift ayakkabısının olmasının sebebidir.
    #1513859 (sadis filozof, 10.04.2007 20:45)
  3. erkeğin saçını başını yolduran dolayısıyla genç yaşta kel olmasına sebep olan durum. * *
    #2947697 (devils advocate, 04.02.2008 12:28)
  4. kadınlar kararsız değildirler aksine zaten kararlarını vermiş ve uygulamaya geçmiştirler, kararsız davranışın tek nedeni kararı erkek vermiş gibi göstermektir, bu iyiliğimi unutmayın ve sözlüğün hanımları bunu açıkladığım için bana kızmayın.
    #2947727 (ynglan, 04.02.2008 12:33)
  5. fazlasıyla dinlenmiş ya da haddinden fazla yorgun kadınlarda görülen durumdur.
    kadın bünyesi o kadar multitasking çalışmaktadır ki onun haricindeki zamanlarda kararsizlik filan yoktur ortada. ancak bunu yine regülasyondan çok iyi anlayan bir erkek çözümleyebilir.***
    #2947753 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 04.02.2008 12:38)
  6. erkekleri bazen cileden cikarabilir özelikle alisverise beraber gidilirse.
    #2947917 (Yasak Kadin, 04.02.2008 13:07 ~ 13:21)

© 2008 - uludağ sözlük

kadinlarin kararsizligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kadinlarin kararsizligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kadinlarin kararsizligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» electronica » angelina jolie » olmek » kiraladigi evin icislerine karisan ev sahibi » taciz etme zorunlulugu hissetmek » 1000000000 » bok gibi entry girip yanina bu ne lan yazmak » tabiat ana » bikini ile turban arasindaki fark » lynyrd » volvo xc60 » cool » tasak koklamak » celismezlik ilkesi » muneccimle cinsel iliskiye girmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » islak ruya » kulturtv » rita hayworth » mukayeseli » tucimania » ne fark eder » ruyada bir uzayliyla baglanti kurmak » pale rider » dilber kocarslanli » uds » ben adama arefeyi gosteririm bayrami gostermem » deliriyorum » pes 2009 » basbakani seven cocuk » shaving private ryan