kadinlarin ima hastaligi 

kapat
  1. yetenek diye acilacakti ama cogu zaman basarili olmayan bir ozellik...
    neden bilinmez ama kadinlar hep ima eder, dank diye soylşemezler isteklerini...
    seks istemiyorlar ise baslari agrir, seviyorlar ise cilve yaparlar, seni seviyorum lafini cok zor dile getirirler, istedikleri bir sey varsa istiyorum demezler...
    genellikle bu imalar erkekler tarafindan algilanamaz, erkeklerin imayi asmis laflari ise kadinlar tarafindan anlamamis gibi yapilir ve erkek bulbul gibi sakitilir, erkek bagirir "seni seviyorum" diye ama kadin o ana kadar bekler...

anlayamayiz kadinlari..
    #1467471 (baris baris, 29.03.2007 15:58)

© 2008 - uludağ sözlük

kadinlarin ima hastaligi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kadinlarin ima hastaligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kadinlarin ima hastaligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mullin » uzayli » abi maldonado nun yaptigini bende yaparim » teardrop » gercek iskender savaslari » bir tanem » bastim eksiyi bastim eksiyi » brooke shields » yagsiz kaziga oturtulmasi gereken yazar » yaran fotograflar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games