kadinlarin erkeklerden daha uzun yasamasi 

kapat
  1. her ay çektikleri stres, o kadar doğum, hem ev işi, hem iş yerinde çalışma, hor görülme, ve daha birçok olumsuzluğa karşın yine de uzun yaşamaları ilginçtir. bilim adamları, bunun sebebini, kadınların duygu ve sıkıntılarını erkeklerden daha çok ifade etmeleri ve böylece rahatlamaları olduğunu söylüyorlar.
    #3120793 (fotokopini cektir git, 10.03.2008 22:22)
  2. işte bu yüzden hep şarap içiyorduk...

kadın daha olgun olmalı azizim. evin erkeği olmadan, yani "baba" olmadan önce sizin akıllanmanızı sağlamalı.
    #3120797 (bl, 10.03.2008 22:23)
  3. ahahahaha.. hiç şaşırmadım anasını satayım. kadın evlendikten sonra dırdırdırdır herifin kafasını şişirip öldürüyor ondan sonra da kadın daha fazla yaşıyormuş diyorlar. tabi lan adamı çatlattı karı. bunun bilimsel araştırmasına ne lüzum var.
    #3120799 (domaine hasret yumusak g, 10.03.2008 22:23)
  4. 95 yasında olan büyük babaanne ve kadın çenesi düşünülünce "doğru yahu" diye düşünmeye sebep olan..
    #3120822 (desiree, 10.03.2008 22:26)
  5. kadinlarin sikintilarini içine atmayip, ozellikle de cemkirerek icindeki irini; zaten yureginde binbir sikintisi olan ama dile getiremiyen kocasina bosaltarak hem kendi omrunu uzatmasi, hemde adamin omrunu kisaltmasi sonucu ortaya çikan durum.
    uzun omrun sirri:
    dilsiz bir kadinla evlenmekten gecer.
    #3120976 (dydyma, 10.03.2008 22:45)
  6. -teyze bu uzun yaşının sırrı nedir ? ne yedin ne içtin?
    -yoğurt yedim, sarmısak yedim, ama en önemlisi kocamın başının etini yedim. *
    #3120989 (jack daniel, 10.03.2008 22:48)
  7. doğum yapma yeteneklerinden dolayı vücudun yenilenmesi sayesinde daha taze olunması sonucudur. bir çocuğa 10 yıl gençleşildiğini düşünürsek üçüz ve dördüzler için hassas bir teori üretmemiz gerekir. bu da zaman alabilir.
    #3120992 (kaaria, 10.03.2008 22:48)
  8. hayattan daha erken bezenin daha cabuk olmesi durumudur. bezen gider, bezdiren yoluna devam eder dogal olarak.
    #3121000 (oneydilan, 10.03.2008 22:49)
  9. insanı stres öldürür azizim, boşuna denmiyor. ne yazık ki erkekler hep stres altında kalıyorlar. tabi günümüzde bayanlar da bu stresin içerisine az da olsa girmiş bulunmaktalar. bu yüzden ilerde bunun değişeceği kanısındayım. ama bir durum daha var.
    (bkz: kıyamet alametleri).
    #3121076 (pirincinicindekibeyaztas, 10.03.2008 23:38)
  10. istatiksel olarak kadınların ereklerden ortalama 5 yıl daha fazla yaşadıkları tesbit edilmiş. gerçekten de etrafa baktığımızda eşini kaybeden ve yalnız yaşayan kadınlar daha çok. bunu annemin yaşadığı mahallede çok net görüyorum. sokaktaki 12 komşu kendi evlerinde 30-40 yıldır oturan 70 yaşlarında ve tabi 30 -40 yıldır da birbirini tanıyan komşular. 10'u dul hanımların valla. erkeklerin kimi kalpten, kimi felçten, kimi tansiyondan kimi kanserden daha önce göçmüş. istatistikleri doğruluyor yani.

estrojen hormonunun koruyucu etkisinden bahsedilir hep, belki bununla ilgilidir. stres faktörü de kuşkusuz etken. doğa bu konuda olsun kadınlara daha cömert davranmış galiba.
    #3121180 (telashe, 11.03.2008 00:02)
  11. erkeğin kendinden büyük kadınla evlenmesiyle eşitlenebilir durum.
    #3121302 (eftalia, 11.03.2008 00:26)

© 2008 - uludağ sözlük

kadinlarin erkeklerden daha uzun yasamasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kadinlarin erkeklerden daha uzun yasamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kadinlarin erkeklerden daha uzun yasamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» korsana hep destek tam destek » football tycoon » umutsuzlar parki » metroda ayi gibi oturmak » fontana di trevi » askerligi yap gelince kerhane acariz diyen baba » hazreti muhammed » osman mumtaz rakmetil » metallica konserinde kuran la sahneye atlamak » a bolt of blazing gold a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci