kadinlar sevmez 

kapat
  1. kişinin çevresinde gözlemlediği ilişkilerin çok büyük bir bölümünde kadınların duygusal boyutta olması gereken ilişkilerini duygu değil mantık çerçevesi içerisinde kurması ve devam ettirmesi olayı sonucunda vardığı kanıdır. evlenmek, zengin rahat bir hayat arzusu,çocuk sahibi olmak bunlara örnek olarak verilebilir.
    #1052643 (kara gozlu bezelye, 25.12.2006 03:17)

© 2008 - uludağ sözlük

kadinlar sevmez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kadinlar sevmez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kadinlar sevmez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ankaragucluler saraba dustuler » michael moore » bir garip rap » 7 ekim 2007 sirnak saldirisi » fender gitarini 40 ytl ye satan insan » isi ile sicaklik arasindaki farki bilmeyen firma » garip yemek zevkleri » sansini kendi yaratmak » yeni baslayanlar icin yeni baslamak » cinsel iliskide sevgilinin yuzunun eskimesi » i love you baby diyen bebek » yeni hayat » siyah beyaz olum yasam » antropometri pergeli » kadin dedigin budur » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » olmasa mektubun » blogger » kugu golu canavari » sevisirken dinlenecek sarkilar » tutmus iddaa kuponu » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » ironi » ibrahim yattara » urunun kasada kalmasi » bir konu sec sohbet edelim » mircea lucescu » beni sorma iyiyim » tasdelen karakol baskini » kendini feda etmek » sinan guler