kadinlar denizi 

kapat
  1. ege bölgesinde bulunan aydın iline bağlı kuşadası ilçesinin güzide bir mahallesidir 15 sene evvel çok daha güzel olan daha sonra yavaş yavaş bozulan ama geçensene tekrar guzelleştirilerek ve plajın önünden gecen yol trafiğe kapatılınca daha da bır guzelleşen denize girmenin ve su sporları yapmanın gerçekten büyük zevk verdiği yer.ismimi itibariylede insanı cezbeden bir yer zeten.
    #344933 (can1907, 14.06.2006 14:06)
  2. (bkz: kuşadası)
    #620299 (snowman, 09.09.2006 19:41)

© 2008 - uludağ sözlük

kadinlar denizi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kadinlar denizi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kadinlar denizi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dshk » aptal cirkin kisa boylu sisman ve esmer » teknik gezi » internette kendini teshir etmek icin yasamak » kuresel krizi az hasarla atlatmak » vajinanin kendini bir penisin yerine koymasi » kazim koyuncu vs ismail turut » okuluma dokunma » hms royal ark in batirilmasi » afrika savanlari » 16 nci yuzyil » sigara icmedigi halde cakmak tasiyan tipler » o klorobenzalmalononitril » memleketcilik » tu kaka bana » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tuncay guney » rising sun over europe » hirt » balik etli kizlar » izlanda » nigde gazozu » christina aguliera nin acun a varim demesi » nah bu kadar » abberline » tahta gibi kadin » kira parasini vermeyen ev arkadasi » yaran yanlis okumalar » welcome to the jungle » muktedir » nubuntu