kadinin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kadinin adi yok
  2. seven kadinin paranoyaklasmasi
  3. kadinin sessizligi
  4. kadinin isigi
  5. kadinin biri
  6. kadinin evrimi
  7. bir kadinin portresi
  8. bir kadinin anatomisi
  9. kadinin yukselisi
  10. iki kadinin sahitligi

© 2008 - uludağ sözlük

kadinin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kadinin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kadinin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jamaika » elveda » hazim kormukcu » 20 agustos 2008 ermenistan turkiye u21 maci » yuzme havuzu » uludag sozluk benim sevgilim » izmirli kizlarin istanbullu kizlardan farki » iyi geceler » thunderbird » sozlukteki en komik yazarlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games