kadinin erkegin birkac adim arkasindan yurumesi 

kapat
  1. çok yanlış bir uygulamadır. kadın dediğin birkaç adım önden yürümeli, yemeği salçalı seven türk erkeği kalçaya doymalıdır. misal ben kadın olsam önden yürürdüm. bu deyyus zaten birilerinin götüne bakacak, bari benimkine baksın da yuvam yıkılmasın derdim. sabahtan akşama kadar böyle şeyler düşünüyorum.
    (siyah inci yagmuru, 08.10.2007 15:50)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» vatandas vatandasligini bilecek » binbasi ersever in itiraflari » burak bora anadolu lisesi » hypnogaja » a s livorno calcio » cirozname » aysun ozbek » bir sevgilim vardi » saman nezlesi » aslanlar sahada tribunler ayakta » paul scholes » nocioni » witchcraft » lavaboda sac yikamak » pat benatar » zorda kalinca beraber olan kadin modeli » sick of it all » blu ray » adaletin bu mu dunya » tabu diyaloglari » istanbul indymedia » yukari hinzevek camii » arkasi » turquerie » mad jack the pirate » sean penn » long time dead » ohne dich » tayfa a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa