kadindan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. her bir kadindan bir ped kampanyasi
  2. sen kadindan ne anlarsin
  3. kadindan kentler
  4. erkegin kadindan 45 farki
  5. bir kadindan tokat yemek
  6. kadindan dost olmaz
  7. 100 kadindan 61 i basini ortuyor
  8. kadindan korkan zihniyet
  9. kadindan bosanma yollari
  10. bir kadindan soguma nedeni

© 2008 - uludağ sözlük

kadindan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kadindan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kadindan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» saci makineye vurdurmak » bir gol daha » caylakgeldimcaylakgidicem » iplikci nedim » gokhan gonul » dogum » osurunca ileri giden iliski » sweden » areds » sony vaio » taraf olmak » ayse ozyilmazel » sevval orucu » 31 cektikten sonra olusan bikkinlik hissi » deli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dedim » beni sorma iyiyim » anti din ekibi » gossip girl » osurunca guller acardi yuzunde » gunther prien » yilmaz ozdil » nihan » kerebic » this ain t a love song » the good girl » taha ozer » karakol » o klorobenzalmalononitril » milli egitim bakanligi bursu