kadin yuzu 

kapat
  1. Yaradan, kadın yüzü çizmiş sana eliyle,
    istek dolu sevgimin efendisi dilberi;
    ince kadın yüreğin öğrenmemiştir hile,
    Bilmez kadınlardaki kancık döneklikleri;
    Gözlerin daha parlak, kahpelikten yoksundur,
    Neye bakarsa baksın altın yaldız kaplatır;
    Erkeklerin en hoşu, en hoş şeyler onundur,
    Erkekleri büyüler, kadınları çıldırtır.
    Seni yaratmış olsa kadın olarak önce
    Yaradan bile çılgın bir sevgi duyacaktı,
    Ama bir hiç uğruna bir fazlalık verince
    Varlığına doymaktan beni yoksun bıraktı.
    Değil mi ki kadınlar için yaratmış seni,
    Sen sevgimi al, onlar sömürsün hazineni..

william shakespeare
    #1866033 (lazio, 05.07.2007 04:01)

© 2008 - uludağ sözlük

kadin yuzu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kadin yuzu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kadin yuzu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» masumiyet » yuruyus » bush » fair tail » osur dediysek sic demedik » angelina jolie » bulent ecevit » yaran facebook uyarilari » takimlarin sonundaki spor kelimesinin anlamsizligi » joneca » fatih tekke » denizcilik isletmeleri yoneticisi » 18 4 inc » sozlukculerin blog adresleri » romanya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayata kusmek » maldonado nun gol atmasi » on bini deviren yazarlar » diogo » alexander dubcek » tasla tren cami kirmaca » katy perry » balli balli » incir receli » kamil koc » phpbb3 » osuruk kokusunu pasifize eden don » yaran bobiler resimleri » internette kendini teshir etmek icin yasamak » got kadar