kadin yazarlara yazma sorunsali 

kapat
  1. (bkz: abazan olrak turk erkegi)
    #22316 (zzg, 17.01.2006 22:17)
  2. bunu farklı bir olay olarak algılayan yazarların karakterinden şüphe edilesi durum.
    #85410 (kacak kelebek, 24.02.2006 10:49)
  3. kadın yazarlara yazanları çizme sorunsalını yaratır..
    #85529 (panapa, 24.02.2006 12:14)
  4. (bkz: sozlukteki kadin yazarlarin bir bir ortaya cikmasi)
    #85594 (painkiller, 24.02.2006 13:18)
  5. bana yazıldığında sorun olmaycak sorunsal. *
    #85599 (karga, 24.02.2006 13:22)
  6. gerçekleştirilmesi mantıksız bir olaydır. zira mevcut internet explorer teknolojisi nickden cinsiyet belirlemesi yapamamaktadır...*
    #85614 (zero95, 24.02.2006 13:29)
  7. üzerinde düşünülmemesi gereken sorunsaldır. erkek yazarlara nasıl yazılıyorsa kadın yazarlar için de aynı işlem uygulanır.
    #1165368 (arabaciarabayatasget, 17.01.2007 00:34)

© 2008 - uludağ sözlük

kadin yazarlara yazma sorunsali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kadin yazarlara yazma sorunsali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kadin yazarlara yazma sorunsali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» haris alexiou » reel politik » titanik misali » 2008 butonu » tasdelen karakol baskini » ask » lgbtt » meslek kurulusu » uzun asklarin kisa vedasi » kirk yillik kefalim boyle got gormedim » while my guitar gently weeps » kesmir » bogazici universitesi » bilanco » metin fidan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » akp liysen akp li gibi konus » yeyismek » oha dedirten gol videolari » squadron » garip yemek zevkleri » kadinlari cekici yapan detaylar » fethullah gulen » kucuk gogusleri tercih eden erkekler » vern schillinger » spam sozluk yazarlari » sevgilisine kedi hediye eden satanist » cok efendi bir adam olmak » yaran basliklar » arabanin on koltugunda fotograf cektirmemis erkek » realpolitik