kadin vokal 

kapat
  1. insanı baska yerlere goturme sebebidir, erkek sesinin neden bu kadar etkileyici olmadıgı tartısma konusudur ama kadın vokal kesinlikle duyguları daha iyi yansıtmaktadır, tarja turunen en guzel orneklerden biridir
    #310039 (dopdop, 04.06.2006 00:57)
  2. (bkz: liv kristine espanaes)
    (bkz: sharon den adel)
    (bkz: angela gossow)
    (bkz: amy lee)
    (bkz: simone simons)
    #315077 (nightmare, 04.06.2006 17:47 ~ 18:02)
  3. gothic,doom ve trip-hop a güzel giden vokal türü.
    cristina scabbia-lacuna coil
    lee douglas-anathema
    beth gibbons-portishead
    bjork
    pj harvey
    anneke van giersbergen-the gathering örnek verilebilir.
    #1114363 (mor gazoz, 06.01.2007 14:41 ~ 14:45)
  4. yapılan istatistiklere göre erkek vokal sevenlerin çoğu kadın vokal sevmiyor,
    aynı şey kadın vokal sevenler için de geçerli.
    *
    #1114432 (zebani, 06.01.2007 15:00)

© 2008 - uludağ sözlük

kadin vokal başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kadin vokal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kadin vokal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» o da yerine oda yazan lumpen yazarlar » emperyalist sirket odtu yu terket » obafemi akinwunmi martins » alim eve doner » sevgilinin ayak fetisisti olmasi » gerizekali sevgilim benim » necrophagist » corum » darwin teorisi » gelen gideni aratir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci