kadin turistler turk erkegine asla hayir diyemez 

kapat
  1. Özellikle turistik yörelere * yalnız gitmeye niyetlenen hemcinslerimin kafasında ki değişmez gerçektir. ingiliz, Alman, Fransız hiç farketmez,30 yaş üstü kadın turistlerin seks'e asla hayır demeyeceklerini düşünürler. * Bu durum Türk erkeğinin kendine ve performansına fazla güvenmesinden kaynaklanan bir yanılgıdır.
    #1447593 (Xares, 24.03.2007 12:14)
  2. doğrudur.. hayır kelimesini kullanmaz, no derler..kullandıkları dile göre, diğer dillerde ki hayır kelimesinin karşılığını da söyledikleri olmuştur.
    #1447597 (salca, 24.03.2007 12:15 ~ 12:16)
  3. (bkz: go fuck yourself)

(bkz: shut the fuck up)

(bkz: dick head)
    #1447604 (dolayli zarf tumleci, 24.03.2007 12:17 ~ 12:23)
  4. bulvar gazetesinin klasik haberi.

--spoiler--
    23 yaşındaki güzel rus manken tatyana klariskova türk erkeklerine bayıldığını itiraf etti. her sene antalya'ya geldiğini söyleyen...
    --spoiler--
    #1447606 (larker, 24.03.2007 12:19)
  5. hah, bunu sen git bir de taksim'de toplu tacize uğrayanlara söyle bakalım.

gerekli cevabı verirler sanırım. belki kendi dillerinde verirler, hayır falan diyemezler ama, şöyle adamakıllı bir cevap alırsın gibi geliyor bana.

tanım: kendini fasulye gibi nimetten saymanın arapçası.
    #1447623 (InsomniaC, 24.03.2007 12:26)
  6. seçilmiş ve özenle yetiştirilmiş türk erkeklerinin sırf böyle bi fikir yayılsın da reklamımız olsun diye yılın belirli dönemlerinde,çeşitli tatil yörelerine serpiştirildiğini ve en iyi performanslarını sergilediklerini düşündürür.türkiye'nin tanıtım kampanyasıyla ilişkili olduklarını düşündürten durumdur.*
    #1448293 (aliceinwonderland, 24.03.2007 16:11)

© 2008 - uludağ sözlük

kadin turistler turk erkegine asla hayir diyemez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kadin turistler turk erkegine asla hayir diyemez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kadin turistler turk erkegine asla hayir diyemez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mavi tur » star gazetesi » amdan gotten basliklar sozlugun tuzu biberidir » selena vs kurtlar vadisi » thomen stauch » discilerden nefret etmek icin nedenler » atanmis » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » suudi arabistan » bilgi yonetimi onlisans programi » ben ask oldugumu aglarim » kuresellesirken top olmak » nouriel roubini » tencereyi ocakta unutmak » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gecegece » elimde cok guzel fakeler var ilgilenir misin » yasamsal tespitler » muzik kutusuna para atip echoes u secmek » ayyash maghanda » istatistiktir » tetikci » uludag sozluk yazarligi yemini » dengir mir mehmet firat in istifa etmesi » jakob van hoddis » candy shop » kapini calan benim » hazreti muhammed » bir joker olarak ergenekon » yuzen balon